+Follow | Dashboard
Koora & Sandee
Kata Saya

Saya kata SELAMAT DATANG ke BELOG SAYA.
Before anything else please follow these rules :
No ripping, spamming, and any type of childish acts.
Respect is a must okey dear
thanx for stop here.

CheckIThisOut

Story About Links


LetShout!


History



HottestBlog
all about me | Badsoul | tentang hati:) | Masquarade | sofia said | monalisa ismail:) | Sherita Shita Saia | Fara Bella |

videokeman mp3
Moves Like Jagger Featuring Christina Aguilera – Maroon 5 Song Lyrics
Presentation
Thursday, March 24, 2011 | 1:21 AM | 0 cattish
   today post pasal dekat sek tadi. 23 March 2011, the date aku kena present dgn Miss Wong.*teacher BI aku yg disayangi. ahahh. nasib baik gle ta kene hafal klau kne hafal aku mmg ta bole lah. mase tengah bace tu menggigil lah sbb da lme ta present since naik sek ny. time bace tu teacher bole suruh stop da la ta habis. bengang+menyirap+++. hahah. aku tau lah suara aku slow tp jgn lah bengang kn aku. hahah. tape lah Miss Wong pny pasal sy sanggup. bg  mark lbh ea. :) tp syg Miza ta dtg :(. * ko ta dpt tengok persembahan aku doe yg tiptop tu, bak kate Miss Wog PERSEMBAHAN ea! hee. bosan ko ta dtg, tade gelak gelak mcm selalu. then td aku ddk dgn Suhaika, kteorg pun ad gelak gelak jugak. hee. esok sek. shittt! aku pun da ngantuk so gudnite, chaww. :)


Older Post | Newer Post