+Follow | Dashboard
Koora & Sandee
Kata Saya

Saya kata SELAMAT DATANG ke BELOG SAYA.
Before anything else please follow these rules :
No ripping, spamming, and any type of childish acts.
Respect is a must okey dear
thanx for stop here.

CheckIThisOut

Story About Links


LetShout!


History



HottestBlog
all about me | Badsoul | tentang hati:) | Masquarade | sofia said | monalisa ismail:) | Sherita Shita Saia | Fara Bella |

videokeman mp3
Moves Like Jagger Featuring Christina Aguilera – Maroon 5 Song Lyrics
Cuti ohh Cuti . . . .
Saturday, May 28, 2011 | 8:02 PM | 0 cattish
salam 1 Malaysia to all :face19:. *cehwahh. yeah yeah cuti sek da tiba, aku jea yg lambat wish. sume org da tulis pasal ni awal awal lg. alaaa lambat setapak jea kot :face26: ta jd hal pun. da lama kita nanti kn saat ni tau. cuti babe sape jea ta nak, klau korang ta nak korang pg lah sek nanti. heee. klau hari sek kita kene bgun pagi pagi and hati selalu berkata "bile lah nk cuti ny seyh, da cuti jgn harap aku nk bgun pagi pagi" :11: every morning mst ckp mcm tu but dlm hati jea. "ehh cuti pun kene bangun pagi, solat da lupe ke:s:", alamak siapa yg berkata kata tu:s: ohh tu suara mak. err . . . lalala.:74: :face48:

tapi kan, kan, kan, bpe bnyk kn lah. hahaha. cuti ny tatau lah nk pegi mane. hmm. boringgg. korang ad idea ta or ad sesiapa nk bwk i pg jalan jalan sempena holiday ny. hee. klau ad nt btaw lah dgn kita k call jea di numb 0123456789. call tau, klau ta dpt cntct nasib lah :face18:.mane lah tau ad antara korang yg sudi nk bwk kita pg jalan jalan. hahah. *ta masal jea ekk. time cuti ny mst ad hw klau tade mmg ta sah lah. hw da lah bnyk bnyk latihan latihan aku skip ta buad then mkin lama mkin lah bnyk ekk. ny lah pepatah org dulu dulu kata 'sikit sikit lama lama jd bukit'. *wah berbahasa pulak da. bukan untuk save duit jea sesuai bbidalan tu tp untuk org yg suka skip hw pun sesuai. *mcm dia ni :65: :95:

time skrang nt dulu kot buad hw nanti nanti bole settle. hmm kot lah. heee. so skrang wa tatau nk type apa and idea nk menaip da takdak. that all for today k bitch. haha. joking. nanti kita post lagi. kbai tata titi tutu. hee. :h:


Older Post | Newer Post