+Follow | Dashboard
Koora & Sandee
Kata Saya

Saya kata SELAMAT DATANG ke BELOG SAYA.
Before anything else please follow these rules :
No ripping, spamming, and any type of childish acts.
Respect is a must okey dear
thanx for stop here.

CheckIThisOut

Story About Links


LetShout!


History



HottestBlog
all about me | Badsoul | tentang hati:) | Masquarade | sofia said | monalisa ismail:) | Sherita Shita Saia | Fara Bella |

videokeman mp3
Moves Like Jagger Featuring Christina Aguilera – Maroon 5 Song Lyrics
F.U.C.K! WHO? -> YOU! YEAH!
Monday, May 9, 2011 | 2:38 PM | 0 cattish

     
      entry hari pasal seorang ny . mmg F.U.*.K GILA dkt KAU lah CIB !!! ape jea wey salah aku? sampai ko nk buang aku . org lain pun ada salah jugak tp KAU nampak salah kiteorg jea !!! btw aku tade pun cabar KAU oke. aku sabar jea sey tadi nasib baik pangkat KAU besar klau ta . . . . hishhh geram nya !!! ta bole ke KAU slow talk dengan kteorg mcm dengan budak budak ny? asal dengan kteorg ta bole? SHITTTTT!!! I'M REALLY SICK WITH YOU!!!
      
           p/s:- thanks lah buad saya mcm ny, even keslahan saya tade lah sebesar mana tapi mybe pada ANDA kesalahan saya amat lah besar dan saya tidak bole di maaf kan langsung.




Older Post | Newer Post