+Follow | Dashboard
Koora & Sandee
Kata Saya

Saya kata SELAMAT DATANG ke BELOG SAYA.
Before anything else please follow these rules :
No ripping, spamming, and any type of childish acts.
Respect is a must okey dear
thanx for stop here.

CheckIThisOut

Story About Links


LetShout!


History



HottestBlog
all about me | Badsoul | tentang hati:) | Masquarade | sofia said | monalisa ismail:) | Sherita Shita Saia | Fara Bella |

videokeman mp3
Moves Like Jagger Featuring Christina Aguilera – Maroon 5 Song Lyrics
Sorry Sorry :P
Friday, May 27, 2011 | 10:06 PM | 0 cattish
hola amigos and senoritas. bahase ape aku gune pun aku tatau. huhuhu. nampak ta tajuk entry aku tu? aku bukan nak nyanyi lagu super junior yg handsome n comel comel tu tp, i would likee to say apologize to my beloved friend and she is Miza Aziz. adoi asal nak kena minta maaf pulak ny? mcm 'gefedikfik' jea. korang paham ta? klau ta paham lg bagus. ^-^. hari ni mcm mcm bahasa yg aku gune kn kn? so what? huhuhu. opps! melalut suda. "hey mak cik cecite cecite ape problem kau", suara hati aku berkate ala ala cerita Kak Limah. *skema punya ayat mcm novel pulak. haha.


point aku nak minta maaf sebab jea tp da lalut pulak, cite nye mcm ny. td aku kn mara ko wey, act aku ta segaje lah gemukk tp lepas tu kita da oke. tp aku still ta sedap hati n rasa serba salah wokk. mst kau cakap aku ny poyoo. lantak ahhh dulik pulak aku. aku tatau nk buad ape lg and ape guna bloggie ny kn. haiyo. aku nk say sorry morry -face to face- mmg ta ahh. segan lah gila. mst kau tension dgn aku ny sikit sikit taching tp ape bole buad that part of me. agknye aku da biasa mara adik aku, tu terbwk2 tu, hahah. salah kn addik aku pulak. *sorry aki, aca ta niat pun. adik aku klau kene mara lg kaw tau kene tarik rambut n smestinya perut dy jd mangsa aku. perut mengening jea*bak kata mak aku lah. heee.


so berbalik pd sub topik td, sbenarnye aku pun ta ingat nk tulis ape doee. td mak cik aku panggil. adoi kacau betul lah. wey novel ko nk tu, hmm tajuk dy "BIAR RINDU BERLALU" kn? mak cik aku tade lah novel tu. lol. cite pasal novel pulak. hahah. and for the last kata kata i hope u accpt my apologies babe. nanti da bace jgn gelak kn aku tau. ni yg tersirat n tersurat dari hati aku. *cehwahh. . . .




cakap/cakap: pecah kaca pecah periuk Mak Ungku, suda baca nanti jangan nak auk aku. :P


Older Post | Newer Post