+Follow | Dashboard
Koora & Sandee
Kata Saya

Saya kata SELAMAT DATANG ke BELOG SAYA.
Before anything else please follow these rules :
No ripping, spamming, and any type of childish acts.
Respect is a must okey dear
thanx for stop here.

CheckIThisOut

Story About Links


LetShout!


History



HottestBlog
all about me | Badsoul | tentang hati:) | Masquarade | sofia said | monalisa ismail:) | Sherita Shita Saia | Fara Bella |

videokeman mp3
Moves Like Jagger Featuring Christina Aguilera – Maroon 5 Song Lyrics
BerBBQ bersama CLASSMATE
Sunday, November 13, 2011 | 11:57 PM | 0 cattish



hai readers. korang nmpak tak title entry aku tu? ha, now i nak cerita la sikit tentang berBBQ masa dekat ruma Ekin. hee. best doe, rasa macam taknak balik ruma jea. #tataumalu. meriah gila even hujan pun tp budakbbudak ny still semangat nak datang sanggup redah hujan. haha. time hujan tu risau jugak takut budakbudak ny tk datang, eala sbb hujan kn tp nasib baik dyorg ny dtg. cuma mok, amir, syafiq jea tak dtg. "rugi lah kau mok", ehehe. lepas maghrib kteorang da smpai tp ad yg lmbt tunggu hujan stop. kteorang start plan buat ny semua hari selasa n rabu hari tu. macammacam tempat kteorang suggest lastlast ruma Ekin jugak kteorang pilih. kteorang bayar tak mahal lah tp macammacam makanan ad. kteorang siap bungkus bwk balik. hahah. aku tak banyak tangkap gambar but semua gamba kenangan da ad dalam ingatan kteorang. #skemagilaayat. haha. checkthisout gambagamba yg ta gempak mane tp best:-



yummyyummy



makcikmakcik sedang prepare makanan



bakar hotdog


Islah, Syam, Izzat, Aiman



aku berselendang colorful. :)


Cik Atieka Mahfar and Ishak

that all gamba yg ada, thnx to parents Ekin krana sponser tmpat and tak kisah dgn kpala kami yg gilagila ny. haha. to Ekin sorry tak tolong basuh pinggan. #sebenarnyamalas. hahah. kidding. and thnx to kawankwan sbb buat party mcm ny, i'll miss all this moment TERBAIK wokk. k lah smpai disitu sahaja cerita nya. byebye. nitenite sleep time.



Older Post | Newer Post